Portal Home > Knowledgebase > Articles Database > layeredtech problems?


layeredtech problems?




Posted by harryhood, 05-19-2006, 11:34 AM
Anyone else having connectivity problems with servers at layeredtech?

Posted by Cirrostratus, 05-19-2006, 11:43 AM
We have had no reported network issues at this time. All monitoring and bandwidth graphs show normal trends. Thanks, Jeremy

Posted by harryhood, 05-19-2006, 11:46 AM
Yup, both server I have at LT are back, seems like it was a only a temporary issue. thanks

Posted by dollar, 05-19-2006, 12:01 PM
I can confirm that Savvis is running great for me, and my favorite Counterstrike server is at the new datacenter Databank and it's been going smooth all morning as well.

Posted by capote, 06-04-2006, 10:21 PM
The unique problem with layeredtech.com is that they don't offer hardware to prevent dos attacks.

Posted by Mivo, 06-08-2006, 11:34 PM
I got severe packet loss problem with my server on LT. Ping and traceroute shows that the problem starts at ix-9-0.core2.SQN-SanJose.teleglobe.net onwards toward Savvis SF and Dallas. Anyone got affected with this? Please see attach tracerout and ping image. Attached Images lt-060609.1100.jpg (62.8 KB, 39 views)

Posted by dlzinc, 06-09-2006, 12:31 AM
That looks like a problem with Teleglobe and not Savvis. A problem upstream will affect your communication with any hosts downstream.

Posted by harryhood, 06-09-2006, 10:41 PM
anyone else having connectivity issues now? I have one server that is not responding and 2 that are fine.

Posted by Ryan Smith, 06-09-2006, 10:45 PM
Its all been fine here. Try contacting them.

Posted by dollar, 06-09-2006, 11:09 PM
100% good to go here as well



Was this answer helpful?

Add to Favourites Add to Favourites    Print this Article Print this Article

Also Read
Foonet/CIT? (Views: 508)
EZPZ Issues (US7) (Views: 730)
RFXNetworks down? (Views: 442)

Language: